Yoga & Vitality Retreats Urban Life Health Centre

Maak je das los, schop je schoenen uit en gooi alle stress aan de kant. Na een hectische werkweek is het tijd om te ontspannen.

Waan je een week lang in een andere wereld! Tijdens deze unieke en volledig verzorgde Yoga & Vitality Retreat nemen we je mee op ontdekkingsreis waarbij we je laten kennismaken met: prachtige natuur, heerlijke maaltijden en een boeiende cultuur! Je geniet dagelijks van ontspannende yoga en meditatie van onze Nederlandse (en Engelssprekende) yogadocenten en daarnaast ontdek je de omgeving.

Ultiem relaxen...........

dat staat bij de retreats van Urban Life Health Centre voorop. De yogalessen worden gecombineerd met veel vrije tijd, gezond eten, en gezelligheid. Jou laten ontspannen is ons doel! En of je nu op zoek bent naar lekker veel luxe of juist iets knus, tijdens de retreat vind je voor ieder wat wils…
.Ontstressen en opladen tijdens de Yoga & Vitality Retreats. Het is de hoogste tijd om goed voor jezelf te zorgen. Deze week wordt een bijzondere ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld!

“From Doing into Being”

Concreet betekent het stoppen met geluk nastreven aan de hand van een to-do lijst en starten met gelukkig zijn. Geluk is namelijk geen doel of een bestemming, maar een staat van ZIJN!

Het zit ‘m in kleine dingen en subtiele momenten. Het geluid van regen die tegen het raam klettert, de hond die op schoot komt liggen, de zachte sjaal die je lekker warm houdt als het buiten guur is, het eerste sneeuwklokje dat straks boven de grond uit piept... Je leven hoeft niet groots en meeslepend te zijn om puur geluk te ervaren
.

Genieten op niveau: “From Doing into Being"

NEDERLAND

In Nederland bieden wij diverse retreats aan op het gebied van yoga, mindfulness en gezonde voeding.

Deze vinden plaats op verschillen- de locaties in Nederland: midden in de weilanden bos of op loopafstand van zee. Het hele jaar door vinden er diverse weekenden en midweken plaats zodat er altijd een moment is waarop het voor jou uitkomt.
Weekend 5-7 April 2019 en 11-13 Oktober 2019


IBIZA

Ibiza is hét ideale eiland voor yoga en verdieping. Wij bieden diverse geheel verzorgde retreats op dit prachtige eiland waarbij genieten centraal staat.

Wij zorgen voor alles, zodat jij je helemaal kunt overgeven aan je relax vakantie.

Diverse topdocenten geven les tijdens onze retreats op Ibiza. Verblijf in een prachtige authentieke finca, infinity pool met panoramisch uitzicht over de vallei.

Kalender: 15 September- 20 September 2019
SARDINIE

Sardinië, ook wel de Caribbean van Europa genoemd, biedt de mooiste stranden aan met een azuurblauwe zee.

Naast de dagelijkse yogalessen is veel aandacht voor gezond eten, bereid met lokale producten uit de "Blue Zone". Een van de 5 plekken op aarde waar de mens de hoogste leeftijd bereikt door een Preventieve Gezonde Levensstijl.

Kalender: 22-29 Juni 2019


INDIA

Deze spirituele yoga retreat in India laat je kennis maken met de authentieke en spirituele cultuur van de yogi’s. De reis neemt je mee o.a. naar Delhi, Rishikesh, Private retreat in de Himalaya door Indiase Guru’s en Ayurveda…..

Wil je een nieuwe impuls geven aan de kwaliteit van je leven, echt afstand nemen om te reflecteren en oude ballast los te laten. Deze reis kun je zien als een moment van heroriëntatie onder begeleiding van 2 ervaren yoga teachers, Inspiratie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.


Kalender: 1-11 November 2019


Kalender 2019:

April – Weekend Retreat Nederland
Mei – Vitaliserende Retreat Ibiza
Juni – Blue Zone Retreat Sardinië
September – Weekend Retreat in Nederland
Oktober – Vitaliserende Retreat Ibiza

HET AANBOD

Sinds 2017 organiseert Urban Life Health Centre Retreats in Nederland, Ibiza, Sardinie en India. Urban Life Health Centre onderscheidt zich door te werken met zeer professionele yogadocenten, die feilloos in de gaten hebben wat jij nodig hebt. Tijdens de retreats wordt heerlijk healthy food geserveerd, vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch, bereidt door professionele chefs. Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van onze retreats waar wij veel aandacht aan besteden, rekening houdend met persoonlijke dieetwensen.
We selecteren de meest prachtige, luxe en comfortabele locaties voor onze retreats waar je helemaal tot rust komt. Yoga, meditatie, heerlijk eten, rust en gezelligheid komen bij Urban Life Health Centre samen op unieke locaties.

Door oprechte en persoonlijke aandacht creëert Urban Life Health Centre verbinding met de groep en met jezelf. Naast het programma is er ruimte voor individuele invulling van je vrije tijd en oog voor persoonlijke wensen, waar jij behoefte aan hebt.

De Vitality diensten zoals bijv. Massages, Reiki, Ayurveda, Gezond Gewicht coaching en Happiness coaching … worden in diverse retreats meegenomen in het aanbod.


Genieten op niveau: “From Doing into Being"