WANDA VOSKUILEN
(Yoga docent)
Even voorstellen

Mijn passie en gevoel doorgeven aan anderen is voor mij een mooie en dankbare aanvulling in mijn leven. Aandacht en ademhaling staan in mijn lessen centraal omdat deze ervoor zorgen dat je helemaal in het nu kunt komen, los van de hectiek van het dagelijks leven.

Yoga neemt al jaren een natuurlijke plaats in mijn leven in en dit heeft er een aantal jaren geleden toe geleid dat ik yogadocent wilde worden. Ik blijf mezelf verdiepen in verschillende yogavormen, volg zelf wekelijks yogalessen, doe regelmatig een yoga retreat of kloosterweekend.

Ik ben 200 uur gecertificeert Power/Ashtanga Yoga Docent (Dasra center). Daarnaast heb ik de afgelopen jaren diverse verdiepingsworkshops Mindfulness, de Kunst van het Begeleiden en Yoga Alignment gevolgd.

Door het lesgeven en de observatie dat ieder mens en lichaam uniek is, ontstond bij mij steeds meer de behoefte om naast de power yoga ook andere vormen van yoga te onderzoeken. Zodoende ben ik in 2018 gestart met de Yin Yoga docentenopleiding bij BIVAG/Yin Yoga Academy. Een prachtige yogavorm met nog meer ruimte voor aandacht en rust in houdingen.

Yoga vormt een hele fijne balans met mijn drukke baan als Regio Marketeer. Naast de lessen bij Urban Life Health Center geef ik les op een sportschool in Zoetermeer, doe ik bedrijfsyogalessen en begeleid ik mensen 1 op 1. Tot snel in één van mijn lessen!