TARJA NAAFS

Mijn naam is Tarja en ik verzorg sinds 2018 met veel plezier verschillende groepslessen. Ik ben begonnen met een aerobic-opleiding. Ik volgde vaak sportlessen binnen de sportschool, dus ik wilde deze opleiding behalen als een uitdagende hobby. Uiteindelijk ben ik meerdere sportlessen gaan geven en mocht ik na een aantal aantal maanden de opleiding Body Balance volgen; Een combinatie van yoga, pilates en tai chi. Ik merkte dat ik veel energie uit deze les haalde. Ik verzorgde dus snelle en zware cardiolessen, met daarnaast bodybalance lessen. Deze combinatie van inspanning en ontspanning vond ik fantastisch. Door Body Balance werd ik me nog bewuster van mijn lichaam. Mijn lichaam en geest kwamen steeds meer samen en dat had ik nodig in mijn “drukke” hoofd.

Tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening die ik heb behaald in 2014, had ik besloten dat ik met kinderen wilde werken. Daarom heb ik de afgelopen jaren binnen de kinderopvang gewerkt. Mijn ontspanning na mijn werk vond ik vaak binnen sport en vanuit daaruit ben ik groepslessen gaan geven.

Binnen de kinderopvang met een holistische visie heb ik onwijs veel ervaring opgedaan. Momenteel voel ik nog steeds dat ik mensen (van jong tot oud) wil helpen met het motiveren van hun doel, welk doel dan ook. Juist omdat
Body Balance /Yoga mij zoveel te bieden heeft en ik mij hierdoor met mijn lichaam kan verbinden, wil ik dit andere mensen ook graag meegeven!