SHERANI GIRJASING
(Yoga Teacher)
MASSAGES


Vitality Ontspanningsmassage, Energetische massage, Voetmassage .......

EVEN VOORSTELLEN

Maandag 29 september begin ik mijn reis naar India. Dit is niet de eerste keer dat ik alleen reis, maar wel de eerste keer naar de andere kant van de wereld. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten, maar ik ben er klaar voor.
De reis gaat naar India, Khajuraho om precies te zijn. Na een zware periode besluit ik het roer om te gooien en een yogadocentenopleiding te volgen. Het blijkt een geweldig besluit te zijn geweest. Een confronterende, hardwerkende en levensveranderende maand met lessen die ik meeneem voor de rest van mijn leven.

" The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away. – Pablo Picasso "


Hoewel mijn achtergrond marketing is en ik onderhand al bij verscheidene commerciële bedrijven heb gewerkt, ben ik blij mijn pad te hebben gevonden. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik mensen wil helpen zich beter te laten voelen, door middel van yoga en ayurveda.
Mijn naam is Sherani Girjasing en ik ben een yogadocent en masseuse. Twee prachtige beroepen die ik met veel liefde en plezier uitoefen.

Zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid heeft me altijd al gefascineerd. Al vroeg schreef ik over dé ‘ultieme combinatie’ van lichamelijke beweging (zoals yoga), geestelijk welzijn (door middel van meditatie) en het voeden van het lichaam (volgens een plantaardig dieet). Erg blij was ik dan ook toen ik ayurveda ontdekte, een wetenschap die eveneens uitgaat van een balans tussen de fysieke, mentale en psychische eigenschappen. Elk individueel persoon heeft een eigen, unieke ‘ayurveda-type’ en op basis hiervan wordt er naar een oplossing voor een bepaalde klacht gezocht. De massages die ik geef, worden eveneens op het type afgestemd.
Ik ben begonnen met het leren van de basisvorm, Hatha Yoga. Hierna heb ik mezelf ontwikkeld op meerdere vlakken en vormen van yoga, waarin ik de asana’s van Hatha Yoga als uitgangspunt gebruik.