SHAIDA REHMAN
(Ayurvedic Practitioner)ARYURVEDA

Ayurveda is een eeuwenoude natuurwetenschap die zijn oorsprong heeft in India. Ayurveda bestaat uit de volgende twee woorden: ayus dat leven betekent en veda dat kennis of wetenschap betekent. Ayurveda betekent letterlijk kennis over het leven. Ayurveda geeft inzicht in .........

EVEN VOORSTELLEN

Wie ben ik
Mijn naam is Shaida Rehman. In 2017 ben ik afgestuurd als Ayurvedic Practitioner (AP). Ik heb de vierjarige opleiding Ayurveda bij EISRA gevolgd. Naast deze intensieve opleiding, waarbij een stageperiode van zes weken in India een onderdeel van is, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van spiritualiteit. Hierdoor ben ik openminded als persoon en ik kan al het mooie van het leven blijven zien. Elke ontmoeting, ervaring en situatie heeft als doel ons als mens te laten groeien naar een hoger bewustzijn. Ook heb ik een academische achtergrond. Ik heb acht jaar voor een politieke organisatie in de Tweede Kamer gewerkt. Brugggen bouwen tussen mensen en organisaties behoorde tot mijn kerntaken. Dit is niet altijd makkelijk geweest, omdat er niet altijd sprake is van begrip voor elkaar. Mensen raken gefrustreerd door alle gekte en gejaagheid, ze voelen zich onbegrepen en dreigen soms overzicht te verliezen. Hierdoor vergeten ze waar het echt om draait, namelijk om de verbinding met zichzelf eerst te maken en vervolgens met de ander op basis van wederzijds respect. Vanuit rust en kalmte kunnen juiste beslissingen worden genomen.


"Elke ontmoeting, ervaring en situatie heeft als doel ons als mens te laten groeien naar een hoger bewustzijn"


Mijn kwaliteiten zijn dat ik onbevooroordeeld in het leven sta, invoelend ben en oog heb voor mijn medemens en natuur. Mijn passie ligt bij ayurveda, meditatie en yoga. Ayurveda is my way of life.