RACHÈL STOLWERK
(Holistic Healer)REIKI / HEALING

Bij een
Holistische (Holistic) benadering wordt er naar de mens als geheel gekeken. Zowel de fysieke (lichamelijke), als metale en emotionele (geestelijke) en spirituele (ziels) aspecten komen hierbij aan bod. Ze beïnvloeden elkaar en vormen samen een balans. Als deze balans verstoord raakt, zal het lichaam of geest een signaal voelen ......

EVEN VOORSTELLEN

Van jongs af aan ben ik me ervan bewust dat er ‘meer is tussen hemel en aarde’. Dat dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, werd me door de jaren heen duidelijk. Het wekte mijn nieuwsgierigheid; waarom wist of kon niet iedereen dit? Ik wilde dat graag leren begrijpen en mensen ontmoeten die soortgelijke ervaringen en mogelijkheden hadden.

Die nieuwsgierigheid heeft geleid tot ondertussen bijna 25 jaar onderzoek, training en veel werken met allerlei vormen van healing (verzamelnaam voor energetische therapie of behandeling) en reading (lezen van energie). Inmiddels ben ik tot een aantal conclusies gekomen;

• dat genezing verband houdt met bewustwording; jezelf leren kennen
• elk mens zijn of haar eigen tempo in ontwikkeling en bewustwording heeft
• iedereen beschikt over een zelfgenezend vermogen dat van nature aanwezig is
• ik heel blij ben met alle mogelijkheden die ik tot mijn beschikking heb, maar het uiteindelijk niet draait om technieken, maar volledige beschikbaarheid.

Met het laatste punt bedoel ik in dienst staan van de hulpvraag en niet de techniek. Ik stem me af op jouw ziel(sverlangen) en volledig potentieel. Waarvan je je misschien nog niet helemaal bewust bent of waar je door omstandigheden het contact mee lijkt te hebben verloren.

Door verbinding te maken met jouw alwetende ziel, kan ik met je meekijken waar bij jou de letterlijke of figuurlijke pijn zit. Wat je nodig hebt om het contact met jouw ziel weer te herstellen en je weer heel te voelen. Dit kan door aanraking middels handoplegging, lezing van jouw energie op verschillende niveau’s of door het geven van een liefdevolle boodschap van een overleden dierbare. Hierdoor kunnen er inzichten bij je ontstaan en jouw zelfgenezend vermogen de ruimte krijgen haar werk te doen.

Soms is een enkele ontmoeting al voldoende om je inzicht te geven. Samen kunnen we kijken wat voor jou de beste ondersteuning is om je weer prettig en lekker in je vel te voelen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ervaring: Rachèl is vanaf 1995 tot heden via diverse instituten getraind en gecertifceerd in o.a. Reiki I en II, Intuitieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Contact met Gidsen en Engelen, Mediumschap, Healing Mediumschap en Trance Healing & Reading.