MIRJAM LIEFFERING
(Substitute)
Even voorstellen

Al 20 jaar is ben ik een gepassioneerd yogi. En terwijl ik mijn eigen bedrijf in leiderschap & personal development coaching/trainingen heb, voelde ik dat ik toch meer met mijn passie voor yoga moest doen.
Onder andere voor mijn zakelijke cliënten maar ook omdat ik vind dat yoga voor iedereen goed is, jong oud, dik, dun, sportief of minder sportief, er is altijd wel een yoga stroming die bij je past.
Niet alleen de asana’s (oefeningen) maar juist ook de yoga lifestyle, het leren ademen (pranayama) , mediteren (rust) positief denken en gezond eten dragen bij tot een bewust en meer gebalanceerd leven.

Mijn 500hrs teacher training heb ik doorlopen in Rotterdam volgens de traditionele Swami Sivananda leergang. Deze vorm van yoga is afgeleid van (o.a.) hatha/kundalini/Bakti yoga en legt de nadruk op de gezondheid en welzijn alsmede het vergroten van de vitaliteit, het vertragen van de achteruitgang van het lichaam en het verlagen van de kans op ziekte. Body en mind in balans.

Ik geef graag in diverse stylen les zoals (hot) Hatha, power en yin yoga en vind niets leuker dan samen ergens naar toe te werken, of dat nou flexibiliteit, meer bewustzijn of een ontspannen mind en lichaam is.
Mijn lessen zijn (tenzij op een rooster anders aangegeven) voor iedereen toegankelijk, voor de beginnende beoefenaar tot aan de gevorderde yogi, de lessen zijn opbouwend, ontspannend en dynamisch en altijd met een vleugje humor.

Yoga is always a good idea……

See you on the mat!