MINELLY VAN DINTER
(Masseur)MASSAGES

Bij Urban Life Health Centre kan je kiezen uit diverse massages. Wil je graag een sportmassage waarbij afvalstoffen uit de spieren worden gemasseerd en de stofwisseling wordt bevorderd? Of kies je liever voor een heerlijke ontspannings massage .......

EVEN VOORSTELLEN

“As you grow older, you will discover that you have two hands, one for helping yourself, the other for helping others”

Mijn naam is Minelly en mijn interesse en passie voor gezondheid en het menselijk lichaam is al vroeg begonnen. Zelf heb ik diverse ongemakken gekend en ben daar niet altijd zorgvuldig mee omgegaan. Ook weet ik hoe het is, om over mijn eigen grenzen heen te gaan. Ik heb jarenlang achter een bureau gezeten door mijn functie in de financiele dienstverlening. Ik had weinig lichamelijke beweging en veel deadlines (stress). Vanuit mijn interesse en passie voor het menselijk lichaam ben ik altijd op zoek gegaan naar een manier om me beter te voelen. Ik begon steeds meer te lezen en te leren over o.a. natuurlijke voeding, mindfulness, reiki, yoga en Shiatsu. Dit heeft een grote impact gehad op mijn eigen gezondheid. Met Shiatsu ben ik een stapje verder gegaan en ik heb begin 2019 met succes mijn licentie behaald voor Shiatsu Instructor. Mijn specialisatie is dan ook Shiatsu, maar door mijn brede interesse blijf ik me ontwikkelen en pas ik ook andere behandelmethodes toe, zoals: cupping, dorn methode, breuss massage, tradionele chinese geneeskunde, klassieke massage, natuurgeneeskunde, gemberpakking, do-in en sotai.
Ik help u graag hier bij Urban Life, een actieve rol aan te nemen, voor een positieve verandering ten behoeve van uw eigen welzijn.