LINDA VAN DER HEIDE
(Founder ULHC)
LINDA VAN DER HEIDE
(Founder ULHC)

“Streven naar perfectie, leren leven in imperfectie” is inmiddels één van mijn favoriete mantra’s geworden.


Mijn visie is dat Yoga & Mindfulness net zo belangrijk is als voeding en slapen en een noodzaak is voor een gezonde levensstijl.
Daarnaast biedt het een “veilig vangnet” wanneer je leven tijdelijk in een turbulente fase verkeerd.
Het geeft je de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in je eigen verborgen talenten en de gebieden waar je jezelf nog verder zou willen ontwikkelen en het kan worden ingezet tijdens besluitvorming van complexe (levens)vraagstukken.
De (gezondheids)voordelen die ik zelf hiervan heb mogen ervaren wil ik graag doorgeven aan anderen voor een betere balans zowel op persoonlijk- alswel op zakelijk vlak.

Mijn missie is de opgedane positieve effecten en inzichten overdragen op anderen voor een "lichter" leven. Graag wil ik mensen met elkaar in verbinding brengen en laten ervaren dat delen en zelfcompassie belangrijke voorwaarde zijn voor een gelukkig leven.
Hierdoor gaan zij zich meer open stellen voor de ander, hierdoor neemt compassie en tolerantie toe in de maatschappij, voor het creeëren van een betere wereld om in te leven en te werken!
Als lid van www.topvrouwen.nl wil ik graag een voorbeeld zijn voor andere vrouwen en mijn visie is dat vrouwen elkaar onderling moeten helpen & inspireren.

Mijn achtergrond in ’t kort: 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening als HR manager (sinds 6 jaar als zelfstandige) bij internationale organisaties, met focus op verandermanagement.
Ruim 35 jaar fanatiek sportbeoefenaar. De effecten van voeding op het lichaam en de combinatie met sport hebben mij altijd al geinteresserd.
Sinds 2011 ben ik mij gaan verdiepen in de Yoga, Tibetaanse Meditatie en Mindfulness.

- 2011 opleiding Yogateacher I (200 RYT) Yogagarden.<br>
- 2012 opleiding Yogateacher II (200 RYT) Yogagarden.<br>
- 2011 Tibetaanse Meditatieve Yoga bij Ewalda Buiting en Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche Ligmincha International.
- 2012 Teacher training Bedrijfsyoga YIC en geef ik yoga lessen bij bedrijven.
- 2013 In februari gestart met Sweet Lake Yoga studio en in september organisatie 1ste Sweet Lake Yoga festival aan het Noord AA in Zoetermeer.

- 2014 Basisopleiding Mindfulness trainer MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) bij See True.
- 2015 Sup Yoga lessen.
- 2016 Officieel geregistreerd als Trainer bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (http://www.vmbn.nl) en geef ik Mindfulness workshops aan bedrijven.