LIES VAN KRALINGEN
(Executive manager)

Even voorstellen

Ik ben 48 jaar, moeder van 3 pubers en woon samen met mijn partner Rob en onze Franse buldog Boef. Ik heb altijd fulltime gewerkt en mijn baan gecombineerd met mijn gezin, een druk sociaal leven en sporten. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik via mijn buurvrouw in aanraking gekomen met yoga en bij Linda terecht gekomen, eerst bij Sweet Lake Yoga en nu dus bij Urban Life Health Center.

Door de yoga heb ik ervaren dat het ook goed is voor mijn lichaam en geest om te ontspannen en te stretchen in plaats van altijd maar in de actiestand te staan en mijn lichaam in te spannen. En het heeft me geleerd wat meer rust te creëren, in mijzelf, maar ook in mijn leven. En vooral dingen te nemen zoals ze komen en te genieten van het moment. Voor mij een mooie aanvulling.

De filosofie van het vitaliteitscenter en de holistisch benadering met aandacht voor mind en body op diverse manieren spreekt me erg aan. Ik vind het waanzinnig knap hoe Linda haar droom heeft verwezenlijkt en daarmee zo een mooie en fijne plek voor ons heeft gecreëerd hier in Zoetermeer.

Ik heb de afgelopen jaren veel met Linda gespard over haar plannen voor een health center en vind het dan ook erg leuk om ook op een iets formelere manier betrokken te zijn bij ULHC.
Ik heb ruim 23 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening, in diverse commerciële en leidinggevende functies met name in het grootzakelijk segment en in een internationale omgeving. De basis van mijn werkervaring ligt in de zakelijke kredietverlening, waarbij ik door de jaren heen veel bedrijfsplannen en jaarcijfers heb geanalyseerd en ook veel met ondernemers en het management van bedrijven heb gesproken en goed inzicht heb gekregen in organisatieprocessen, bedrijfsmatige uitdagingen en valkuilen. Daarnaast heb ik me beziggehouden met strategievorming en organisatorische vraagstukken. Het allerleukste aan mijn vak vind ik het werken met mensen. Mensen empoweren, verbinden en in hun kracht zetten en een cultuur creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn, er onderling vertrouwen is en mensen zich veilig en gewaardeerd voelen, waardoor ze het optimale uit zichzelf kunnen halen. Het is prachtig om te zien dat in zo een setting betrokkenheid ontstaat en zich sterke teams vormen. Het is daarbij belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten. Yoga en vitaliteit kunnen daaraan bijdragen.

Ik zal graag mijn ervaring en bedrijfskundige achtergrond, gecombineerd met mijn eigen beleving in de yogastudio, aanwenden om Linda en het team bij te staan en te adviseren waar gewenst om ULHC verder te ontwikkelen, zodat we hier allemaal van kunnen genieten.