IVANA TELTING
(Masseur)
MASSAGES


Thai massage en sport massage.......

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Ivana Telting. Van nature ben ik een persoon die altijd geïnteresseerd is geweest in hoe de mens in elkaar zit. Op jonge leeftijd merkte ik al dat ik de handelingen van een mens niet als vanzelfsprekend zag, maar ik zocht naar de dieperliggende oorzaken, zoals:

- Wat drijft iemand om op een bepaalde manier te handelen en te denken.
- Wat is hetgeen wat ervoor zorgt dat iemand reageert op een bepaalde manier door bepaalde emoties.
- En dus voor mij is het belangrijk om na te gaan hoe er een balans kan ontstaan tussen lichaam, energie en spiritualiteit.

Door mijn sterke persoonlijke interesse (de drie punten) en in combinatie met mijn karakter is de drive ontstaat tot het uitoefenen van mijn passie masseren. Het is een manier om mensen in balans te brengen en het zelf genezend vermogen van het lichaam in gang te zetten.

Wij leven in een hectische maatschappij waarbij wij continu de strijd zijn met wat van ons verwacht wordt en wat wij echt willen. Massage kan hierin een helpende hand te bieden, doordat er bewustwording ontstaat over jou denken en voelen. Een massage is iets persoonlijks en wordt daarom helemaal afgestemd op de behoefte van de ontvanger. Mijn doel is dat men zich gelukkiger gaat voelen en meer ontspanning ervaart in het dagelijks leven.