INEKE JOCHEMS
Hallo, mijn naam is Ineke Jochems. Yoga en meditatie zijn voor mij niet alleen een passie, maar ook een levensfilosofie die ik met liefde naleef. Mijn eerste ervaring met yoga was tijdens een managementtraining van het bedrijf waar ik toen werkte. Hoewel ik het fascinerend vond, liet ik het toch weer even los. Ik ging weer mee in de stroom van presteren en resultaten behalen. Totdat yoga tijdens mijn studie Psychologie opnieuw op mijn pad kwam. En toen greep het me.

Dus ging ik op zoek naar een passende vorm voor mij. Dat deed ik in India en Thailand, op de Agama Yoga school. De intensive course Hatha Yoga in de zomer van 2008 liet ik opvolgen door de Hatha Yoga teachers training in 2009.

In 2010 brachten mijn nieuwsgierigheid en het willen verdiepen van mijn kennis en practice mij opnieuw naar Thailand. Dit keer ging ik voor de Hot Yoga teachers training bij Absoluut Hot Yoga. Daarna heb ik yoga nooit meer losgelaten. Nog elk jaar reis ik weer naar Thailand of India om mijn kennis en kunde uit te breiden. Maar ook in Nederland volgde ik in 2014 de teachers training voor Ayuryoga en heb ik deelgenomen aan diverse workshops oa Therapeutic Yoga ,Ying Yoga en Pilates.
En volg ik nog steeds actiief trainingen en workshops
In mijn werk als Loopbaanadviseur/ coach intergreer ik yoga/ ademhaling en meditatie en breng deze filosofie naar het bedrijfsleven.

Wat het mij brengt? Focus en verbinding met mezelf Wat ik ook centraal zet in mijn Yogalessen. In mijn Hot Yogalessen vind je de verbinding met jezelf, mede door de dynamische poses en focus op de ademhaling. Mijn Ying l Yoga lessen zorgen voor rust, focus en verbinding. In mijn Pilateslesssen voeg ik daar wat meer kracht en dynamiek aan toe. Ik geloof dat al deze vormen van aandacht voor jezelf je leren meer verdraagzaam te zijn naar jezelf en dien ten gevolge ook naar de omgeving
Liefde . acceptatie en overgave!
Namasté.