GABRY BUCK
(Organisatie antropoloog)

Even voorstellen

Gabry de Buck, 46 jaar, Organisatie Antropoloog en sinds mijn afstuderen werkzaam binnen het spectrum van HR. Bij Yenlo International Holding BV ben ik Human Resource Manager. Yenlo is een ICT consultancy bedijf dat informatie in systemen ontsluit binnen en tussen bedrijven middels innovatieve middleware integratie technieken. Binnen Yenlo ben ik een all round Human Resource professional en daarnaast houd ik mij ook bezig met Quality Management.

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van 2 prachtige kinderen; mijn dochter Eden van 11 en Mika, mijn zoon van 13. We zijn met het hele gezin veel sportief bezig en houden allemaal enorm van lekker eten en (ski)reizen.
Sinds mijn jeugd ben ik erg actief geweest met de sportduiksport en was regelmatig in de sportschool te vinden. Tijdens mijn eerste zwangerschap raakte ik in contact met een zeer bijzondere Hatha Yoga lerares, die ook zwangerschapsyoga deed. Een ongekende bijna transcendente uitwerking heeft dit op mij gehad. Hoewel ik mij voornam na mijn zwangerschap yoga verder op te pakken, is dit er pas jaren later na mijn 40e van gekomen.
Er kwam een flyer van een nieuwe Yoga school in mijn wijk op de mat en deze kwam als geroepen, omdat ik door mijn stessvolle baan in die periode mijn voeding en beweging goed op orde kreeg, maar niet mijn stress level. Dat was het moment dat ik bij Linda begon met Vinyasa Flow lessen en WOW, wat ging er een wereld voor mij open. Yoga bleek met recht een 'life saver' voor mij! Zowel prive als professioneel ben ik door de jaren heen veel bezig geweest met vitaliteit en gezondheid en heb hiervan veel geleerd.
Vanuit de early days van het centre en veel samen meegemaakt te hebben is een diepe vriendschap ontstaan met Linda en zei ik uiteraard 'ja' tegen de vraag om deel uit te maken van het ‘Sterke Vrouwen-team’ om de visie en missie van het ULHC verder te ontwikkelen. Ik hoop, dat ik mijn ervaring, kennis en kunde met veel enthousiasme hiervoor kan inzetten!