BIONDA HONIG
(Yoga docent)
Even voorstellen

Als voormalig spinning instructrice, fervent hardloopster (waaronder het lopen van halve marathons) en fitness beoefenaarster, ben ik in eerste instantie puur vanwege het fysieke aspect gestart met (hot) yoga. Vanaf het eerste moment was ik besmet, dit wilde ik meer doen. Tevens bemerkte ik, dat yoga voor mij veel meer dan een fysieke work-out was... hier wilde ik meer van ervaren en uiteindelijk ook meer van weten. Te meer omdat mijn leven vrij hectisch is ingericht als Managing Partner van een opleidingsinstituut, mama van een geweldige zoon van 10 jaar, tevens echtgenote en vrouw met druk sociaal leven.

Yoga brengt mij innerlijke rust, ruimte, focus, gelijkmoedigheid en verbinding met mijzelf, kortom een mooie balans in mijn leven. Waarbij overgave aan hetgeen er is, ook voor mij keer op keer de uitdaging blijft. Een mooie metafoor vind ik dan ook; “je yoga-mat is als een spiegel, voor hoe je in het leven staat”.

Mijn wens om ook anderen te kunnen helpen om meer balans in hun leven te vinden, heeft ertoe geleid de Vinyasa Teacher opleiding bij Johan Noorloos te gaan volgen. Een echt groot cadeau voor mijzelf, want sindsdien is yoga onlosmakelijk verbonden in mijn leven, houd het mij dagelijks op allerlei manieren bezig zelfs als ik niet yoga beoefen of yogales geef.

Mijn lessen kenmerken zich door duidelijke instructie(s), toegankelijkheid, de verbintenis van ademhaling met beweging, laten ervaren en voelen, de inzet van een vleugje humor en gebruikmaking van muziek.

Ik heet je dan ook van harte welkom in één van mijn lessen op je mat.

Namasté
Bionda Honig