BIANCA SOLTER
Hallo, Mijn naam is Bianca, 45 jaar, gehuwd en moeder van 2 kinderen. Naast mijn baan voor 3 dagen in de week als receptioniste ben ik ook werkzaam als yoga- en pilatesdocente.
In 2008 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen en dit smaakte al heel snel naar meer. Ik ging van 1 keer in de week naar 3, 4, 5 keer en liefst nog meer ……..

De impact van deze lessen op mijn leven was zo groot dat ik deze liefde heel graag met andere mensen wilde gaan delen zodat andere mensen ook zouden kunnen ervaren wat ik ervaren heb. Het heeft niet alleen mijn lichaam maar meer nog wie ik ben en wat ik doe veranderd.

In 2012 ben ik begonnen met de docentenopleiding hatha yoga (beginners en gevorderden) bij Integrale Yoga Nederland. Aansluitend heb ik de docentenopleiding poweryoga gevolgd bij Tonnie Goes, de docentenopleiding holistisch kinderyoga bij Arterre en yin yoga level 1 bij AALO.
Ik heb de bijscholing lesgeven in een warme ruimte afgerond in 2016 en ik heb anderhalf jaar bij een hot studio lesgegeven.

Sinds 2013 geef ik wekelijks meerdere yogalessen bij verschillende yogastudios en in diverse yogastijlen.
Naast het lesgeven neem ik nog steeds de tijd om aan mijn eigen practice en vaardigheden te blijven werken.

Ik ben heel blij dat ik miv maart 2018 les mag gaan geven bij Urban Life Health Center. Ik ga op woensdagavond Slim fit detox hot yoga geven en op zaterdagochtend de Gentle hot flow yoga. Mijn lessen zijn een mix van kracht, uitdaging, ontspanning, overgave en loslaten. Ik hoop jullie snel te zien in een van mijn lessen.