ASTRID VAN HARMELEN
(Office manager)

Even voorstellen

Astrid van Harmelen , 56 jaar, werkzaam bij Sandvik Benelux BV als Office Manager. Ik ben verantwoordelijk voor de soft services van onze gebouwen. Dit houdt in het Office Management, Recepties, catering en het schoonmaakonderhoud. Daarnaast ondersteunen wij tal van projecten bij bijvoorbeeld het implementeren het herinrichten van kantoren, nieuwe telefooncentrales, interne verhuizingen en ook het contractbeheer.

Samen met collega’s uit het Managementteamfaciliteren wij het Shared Service Centrum van de organisatie (Office Management, Human Resource, Inkoop, IT, Finance en Maintenance).

Naast mijn rol als fulltime Office Manager woon ik samen met mijn lieve man George, ben ik stief(schoon)moeder van twee prachtige zonen én een schoondochter en hebben wij een lief hondje, Gina Lollobrigida. In mijn vrije tijd schrijf ik kinderboeken, kook en tuinier ik graag en sport ik elke week bij Urban Life Health Center (ULHC) in Zoetermeer. Om mijn conditie op peil te houden train ik daarnaast wekelijks in het prachtige natuurgebied Meijendel, dit ter ondersteuning van mijn jaarlijkse deelname aan een aantal trials (hardlopen in de natuur) in binnen – en buitenland.

Het is een hele eer om gevraagd te worden als ondersteuning van het ‘Sterke Vrouwen-team’ om de visie en missie van ULHC verder te ontwikkelen samen met een sterk team. Door mijn positieve kijk op ‘het leven’, mijn visie op ‘vitaliteit en gezondheid’ hoop ik bij te dragen aan een harmonieus concept binnen het Urban Life Health Center. Daarmee put ik uit mijn eigen ervaring en mijn intrinsieke motivatie om de balans te vinden tussen werk en privé. Dit evenwicht draagt bij gezond te zijn en te blijven! Een visie die ik ook herken bij Linda. Net als Linda werk en denk ik graag vanuit doelstellingen.

Als initiatiefneemster van Van Harmelen Conservation Fund (2005) heeft mijn Stichting 7 jaar nauw samengewerkt met een team vrijwilligers in Kenia. De stichting liet zich inspireren op het gebied van kunst, cultuur, wild-life en het behoud van de aarde. Daarbij richtte de Stichting zich vooral op het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen door ondersteuning van gezinnen, support bij studies, gemeenschapsontwikkeling en educatieve projecten. Dit project is in 2012 afgerond waarbij de Stichting zich nu oriënteert opnieuwe projecten dichter bij huis.