ANGELA GODDIJN

Twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Yoga loopt sindsdien als een rode draad door mijn leven. Het betekent voor mij jezelf steeds beter leren kennen en bewuster in het leven staan.

Omdat yoga mij veel goeds heeft gebracht wil ik dit graag doorgeven aan anderen. Daarom heb ik de vierjarige Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven gedaan.

Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor Saswitha Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbindinig te ervaren.

Als specialisaties heb ik gedaan: anatomie en fysiologie, ayurvedische beginselen, adem en ademtherapie, yoga en meditatie en het doelgroepenjaar: yogalessen voor ouderen, jongeren, kinderen, lichamelijk gehandicapten, geestelijk gehandicapten.

Sinds 2015 geef ik yogalessen en workshops in mijn woonplaats Alphen aan den Rijn en omgeving en vanaf de opening van het Urban Life Health Centre ook in Zoetermeer.

Yoga geef ik met veel plezier en met veel variatie in de lessen.

Meld je aan en doe mee!