Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A., statutair gevestigd in Amsterdam.
Ortec

ORTEC is een van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. Wij maken uw bedrijf efficiënter, voorspelbaarder en effectiever, en zetten complexe uitdagingen om in gebruiksvriendelijke oplossingen. Wij werken voor klanten in vrijwel iedere sector. En met kantoren op strategische locaties in vier continenten kunnen we onze oplossingen wereldwijd aanbieden. Altijd ondersteund door plaatselijke kennis en service .
.
Astra Zeneca

Onze missie is de grenzen van de wetenschap te verkennen om levensreddende medicijnen te ontwikkelen. AstraZeneca gaat verder; gepersonaliseerde gezondheidszorg gaat om het juiste geneesmiddel voor de juiste patiënt.
In beweging
Wij bieden geriatrische revalidatie. Dat is revalidatiezorg voor mensen die door hun leeftijd of aandoeningen kwetsbaar zijn en langer de tijd nodig hebben om te herstellen na bijvoorbeeld een ongeval of chirurgische ingreep. Als ziekenhuiszorg niet meer nodig is, maar naar huis gaan is nog niet mogelijk, dan kunt u bij ons revalideren. Al tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zijn wij betrokken bij de vervolgbehandeling. Wij begrijpen dat een ziekenhuisopname erg heftig kan zijn. Daarom zorgen wij samen met het ziekenhuis voor een naadloze overgang naar uw revalidatie. Er is geen wachttijd voor revalidatie bij In beweging .
.
Nieto

Gas en transport bedrijft in latijns america.