REIKI / HEALING


REIKI / HEALING

Holistic Healing

Bij een
Holistische (Holistic) benadering wordt er naar de mens als geheel gekeken. Zowel de fysieke (lichamelijke), als metale en emotionele (geestelijke) en spirituele (ziels) aspecten komen hierbij aan bod. Ze beïnvloeden elkaar en vormen samen een balans. Als deze balans verstoord raakt, zal het lichaam of geest een signaal afgeven in de vorm van spanning, pijn, niet lekker voelen.

Healing (verzamelnaam voor energetische therapie of behandeling) is een alternatieve, aanvullende geneeswijze waarbij via handoplegging universele levensenergie wordt overgebracht van een energetisch therapeut naar een cliënt. De behandeling kan diepe ontspanning geven, activeert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en kan helpen de balans te herstellen.

Hoe ziet een behandeling eruit?
De therapeut zal een korte inleiding geven bij aanvang van de behandeling en verwachtingen en wensen afstemmen met cliënt. Tijdens de behandeling wordt naast de handoplegging de energie van cliënt gelezen op zowel op fysiek, als mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Na de behandeling wordt er mondeling feedback gegeven over de energielezing aan cliënt. De inzichten kunnen bijdragen aan bewustwording en helpen grip te krijgen op herstel.

Voor welke klachten?
-Lichamelijke klachten
- Stress, onrust
- Overspannenheid, burn-out
- Depressie, angsten
- Terugkerende, ongewenste thema’s of patronen
- Moeite hebben met het maken van keuzes

Heb je vragen of wil je meer informatie; stuur dan een contactverzoek naar ULHC

Kosten en duur van de behandeling
De healing (incl. reading en feedback) duurt ca 75 minuten. De kosten hiervoor bedragen 80 euro

Wie geeft de behandeling?
De sessies worden gegeven door. Rachèl is vanaf 1995 tot heden via diverse instituten getraind en gecertifceerd in o.a. Reiki I en Reiki II, Intuitieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Mediumsschap, Healing Mediumschap, Trance Healing & Reading.
.