KLANKSCHALEN
BIRGIT KARREMAN
(klankschalen)

Zo'n 25 jaar geleden keek ik op van mijn bureau en besefte me dat mijn kantoorwerk betekenisloos was. Ja, ik deed mijn werk altijd goed en met plezier, maar wat maakte het nu uit of ik de papieren van links naar rechts wegwerkte? Ik .......

PERSOONLIJKE KLANKSCHALEN SESSIE

Klankschalen en trillingen
Als je een steen in een vijver gooit, zie je de rimpels zich voortplanten. Zo worden de geluidsgolven ook door jouw lichaamsvocht opgenomen en in je hele lichaam doorgegeven. Harmoniserende trillingen geven je als het ware een massage op celniveau.

Persoonlijke sessie
Alle aandacht voor jou. Wij bespreken jouw wensen en behoeften. Volledig aangekleed lig je op de behandeltafel. Je hele lichaam neemt van dichtbij de harmoniserende trillingen op. Als een klankschaal al klinkend op je rust, voel je hoe je de golven rechtstreeks opneemt en zij je helemaal doorstromen.
Desgewenst wordt een geleide meditatie speciaal op jou afgestemd. Zielenzang voor jou. Balans, kracht en inzicht. Een anti-stress of groei pakket helpt je helen, groeien en bloeien.

Persoonlijke groei & transformatie
Je hoeft niet te wachten tot het wringt in je leven. Misschien voel je je aangetrokken tot nieuwe mogelijkheden. Nieuwe manieren om in het leven te staan. Bewust en ten volle te leven. Graag ondersteun ik je in je ontdekkingstocht. Uit mijn ruime ervaring stel ik je methodes voor om helpende energieën te activeren. Ik help je respectvol om je eigen keuzes te integreren.

Verschillende vormen en tarieven

Kennismaking:
Ter kennismaking kan je zittend een rugsessie ervaren.
Ervaar een diepe ontspanning als de klankschaal je rug en schouders zachtjes lostrilt. Door de ruggengraat wordt het centrale zenuwstelsel compleet bereikt voor een verbazend diepe werking.

15 minuten = € 15
30 minuten = € 30

Buik- of rugligging:
Kies je ervoor om in buik- of rugligging op de behandeltafel te ontspannen,

45 minuten = € 45 (1 lichaamskant)
75 minuten = € 75 (beide lichaamskanten)

Counseling:
Wens je een geleide meditatie op maat.

60 minuten = € 60,-.
90 minuten = € 90,-

Beide lichaamskanten zonder meditatie 75 minuten à € 75, met meditatie als verwenpakket in anderhalf uur voor € 90,-

Anti-stress of groei pakket
Wil je vaker, bijvoorbeeld maandelijks, van een persoonlijke klankschaal sessie genieten?
Als je na de eerste sessie 4 vervolgsessies van dezelfde vorm en tarief in regelmatige afstanden boekt, ontvang je de 5e sessie cadeau.
Hierna sta je heel anders in je leven.