Wim Starink
Happiness Coach
''

Wim Starink – ULHC Happiness coach

Alles draait om energie, maar wat als je die eventjes niet meer kunt vinden?


Om vol in het leven (en werken) te kunnen staan is het belangrijk dat je doet wat goed is voor jou. Alleen dan kun je iets betekenen voor anderen. Het is dus zeer belangrijk om te weten wie jij bent en waar jouw kracht ligt. Een duidelijk zelfbeeld helpt je om richting te geven aan je leven en aan je werk. Om ja en nee te kunnen zeggen tegen dingen die op jouw pad komen.

Ik gebruik diverse methoden om dit zichtbaar te maken, zodat wij zeer gericht op zoek kunnen gaan naar oplossingen die voor jou werken. Immers:

Ieder mens is anders!


Mijn aanpak is zeer pragmatisch en ieder gesprek levert jou concrete ideeën op over waar je aan kunt werken. Ik ben geen psycholoog of therapeut, en zal zeker aangeven wanneer ik niet de juiste persoon ben of niet in staat ben jou verder te helpen.

Mijn coaching is gebaseerd op 30 jaar ervaring als HR-manager en trainer/adviseur. En als trainer in persoonlijke ontwikkeling en als yogadocent. Ik combineer al die inzichten om jou te helpen antwoorden te vinden op de vragen waar je mee loopt.

Ik heb veel ervaring met het coachen van mensen die last hebben van stress of een burn-out. Maar ook van oudere medewerkers, mensen die ongelukkig zijn in hun huidige baan, managers die voor een grote uitdaging staan, en nog veel meer.

Ieder coachtraject begint met een gratis kennismakingsgesprek, waarin jij kunt bepalen of ik de persoon ben die jou kan helpen (de klik). Als dat zo is stellen wij een plan en doelen op voor het coachtraject en maken wij duidelijke afspraken over de vergoeding.